Geamurile culisabile, din sticla optimizeaza foarte bine spatiile inguste

Amenajarea caselor a caror suprafata locuibila nu este una atat de generoasa trebuie realizata cu mare atentie, pana la cel mai mic amanunt. Si asta, datorita faptului ca fiecare dintre camerele respectivei locuinte trebuiesc optimizate la maxim.  Astfel incat, daca in perimetrul curtii ar putea exista si un petic de pamant necesar pentru realizarea unei curti interioare, atunci totul ar putea fi OK. Asa, ca si in imaginile prezentate de noi prin intermediul acestui articol. Acolo unde geamurile culisabile, din sticla optimizeazxa foarte bine spatiile inguste.

Solutie potrivit careia prezenta geamurilor culisabile, din sticla sa aiba un rol esential.  Si anume optimizarea foarte buna a spatiului existent, atat la interior, cat si la exterior. Dar si ruperea termica, atat de necesara in cazul unei locuinte cu pretentii. Asa cum este si exemplul nostru.

Acesta este si motivul principal pentru care am ales sa va prezentam acest model de locuinta a carei curte interioara este una extrem de simplu de realizat si care ofera o viziune destul de buna atunci cand va aflati la interiorul respectivei case.

Gazonul de iarba, bine ingrijit, cat si existenta catorva plante decorative fac din respectiva curte interioara una de mare efect. Mai ales in situatia in care,  prin existenta sistemului interesant de geamuri culisabile puteti pasi cu mare usurinta si lejeritate, din casa direct pe gazonul de iarba tuns uniform. Si viceversa.

Altfel spus, ce poate fi mai revigorant decat, sa puteti pasi dimineata pe gazonul de iarba plin de roua, in timp ce va puteti savura cafeaua sau ceaiul?

O astfel de amenajare cu pereti din sticla, este bine venita in cele mai diverse situatii. Acolo unde si sistemul de scurgere al apei este unul bine pus la punct. In caz contrar, este limpede faptul ca in situatia unor ploi abundente va puteti trezi cu apa in casa. Acesta din urma fiind un dezavantaj major al unei astfel de amenajari. In rest, totul poate fi doar o simpla joaca.

Si asta, datorita faptului ca, odata cu trecerea anilor sticla si lemnul au luat locul multor altor materiale folosite in special in domeniul constructiilor. Si nu numai.

 

geamurile culisabile, din sticla optimizeaza foarte bine spatiile inguste

Sursa www. Pinterest.com