Dormitor mediteranean in stil minimalist

Varietatea larga de posibilitati de amenajare a unui camere de odihna ne-a adus in situatia de a va prezenta si acest model de dormitor mediteranean  in stil minimalist.

Ale carui linii principale sunt atent conturate de ideea folosirii cu precadere a nuantelor deschise si pline de lumina.

Exact asa cum este si modelul de dormitor prezentat aici.

Un dormitor definit de existenta corpurilor de mobilier de stricta necesitate.

Asa cum este patul matrimonial cu noptiere si sifonierul.

In speta noastra, din cauza faptului ca respectiva camera este una destul de lunga si ceva mai ingusta, in fata patului matrimonial nu este amplasata comoda, ci un dulap realizat la comanda, de joasa inaltime.

Dar a carui functionalitate este una destul de complexa.

Acesta avand la interior nenumarate spatii de depozitare a diferitelor produse si articole de dimensiuni ceva mai reduse.

Avantajul respectivul model de dulap de joasa inaltime este acela de a putea fi utilizat chiar si ca suport principal al diferitelor produse sau obiecte de decor.

Altfel spus, un model de dormitor mediteranean in stil minimalist este definit de realizarea peretilor, a tavanului, cat si a dusumelei in nuanta de alb.

Si asta datorita faptului ca lumina de la interiorul unei camere joaca un rol deosebit de important in definirea per ansamblu a respectivei locatii.

Iar, in situatia in care si celelalte corpuri de mobilier sau accesorii sunt obtinute in nuante asemanatoare, atunci cu siguranta ca ati reusit sa punctati efectul sublim al unui dormitor mediteranean in stil minimalist.

Si pentru ca tot suntem la acest capitol al dormitoarelor mediteraneene, este bine de retinut si faptul ca o astfel de camera plina de lumina are un efect deosebit.

Mai ales atunci cand apartamentul sau locuinta nu beneficiaza de lumina suficienta a soarelui.

In acest fel, lumina emanata de respectivele corpuri de mobilier, cat si a tencuielii reusesc sa suplimenteze lipsa luminii naturale a soarelui,  printr-o serie de artificii bine gandite.

In aceasta categorie a dormitoarelor pline de lumina sa inscrie cu succes si modelul de dormitor mediteranean in stil minimalist.

dormitor mediteranean in stil minimalist

Sursa www.Pinterest.com