Gard din lemn de rasinoase iluminat pe timp de noapte

Piata de gaarduri din lemn de rasinoase existenta in Romania abunda in astfel de accesorii de diferite modele, marimi si culori. Astfel incat, este practic imposibil sa nu gasiti modelul de gard care sa se potriveasca nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

Mergand pe acest principiu am adus in atentia dumneavoastra acest model de gard din lemn de rasinoase iluminat pe timp de noapte.

Pentru persoanele care nu sunt cunoscatoare in domeniul respectiv este bine de stiut ca acest gard se foloseste in special pentru delimitarea anumitor perimetre de la interiorul curtii respective. Sau ca si gard despartitor a doua proprietati.

Gardul este realizat pe baza sistemului de lamele tip fideluta orientate in model de romb, care ofera o buna vizibilitate dintr-o parte in alta a gardului.

Si care este cu atat mai interesant, cu cat acesta este bine accesorizat.

De exemplu, modelul nostru de gard din lemn de rasinoase iluminat pe timp de noapte este accesorizat in partea inferioara cu jardiniere pentru flori si cu o sursa de lumina ambientala.

Iar in partea superioara acesta este dotat cu un alt sistem de iluminare pe timp de noapte. Care nu face altceva decat sa-i confere un plus de eleganta si confort in raport cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Cu acestea fiind spuse gardul nostru reprezinta o adevarata optiune de marcare cu succes a unui perimetru dat.

Asa ca nu mai pierdeti timpul in zadar si puneti accentul pe calitate, cat si pe un pret relativ redus.

gard din lemn de rasinoase iluminat pe timp de noapte

Sursa www.Pinterest.com