Usi rustice de interior cu sistem culisabil

Spatiul destul de generos existent la nivelul propriei locuinte va poate permite sa renuntati la unele accesorii de la interiorul acestuia. Sau sa adaugati alte elemente de decor sau accesorii care ulterior sa se poata dovedi a fi de mare ajutor.

Asa am ajuns sa va prezentam prin intermediul acestui articol un model de usi rustice actionate inteligent printr-un sistem de culisare la fel de rustic, care este lasat la vedere.

In asa fel incat cele doua usi rustice prezentate in imaginea atasata aici sa va poata oferi efectul de care aveti atata nevoie.

Si chiar daca acest accesoriu este unul rustic, odata ce usile sunt larg deschise, atunci va poate surprinde in mod placut decorul minimalist de la nivelul sufrageriei. In asa fel incat contrastul intre designul interior si cel de la exteriorul sufragerie sa va poata crea mici emotii cat si un aer cu totul si cu totul original.

Exact asa cum se poate distinge din imaginea atasata de noi aici.

Din punct de vedere trehnic, respectivul accesoriu este unul extrem de silentios si se bazeaza pe rezistenta barei metalice aflate in partea superioara a acestor usi rustice de interior cu sistem culisabil.

Usile sunt actionate fiecare prin doua roti mobile si sunt confectionate prin imbinarea inteligenta a lamelelor din lemn de rasinoase de diferite nuante si texturi. Prin realizarea unor modele personalizate.

Tinand cont ca aceasta idee este una mai putin intalnita pe piata de profil din Romania, mai ales atunci cand respectivul sistem este aplicat unei locuinte particulare, asta ne intareste convingerea potrivit careia, nu putine vor fi persoanele care vor aplica acest sistem de usi rustice de interior cu sistem culisabil chiar in propriile locuinte.

Asta, daca si numai daca spatiile interioare din locuinta respectiva sunt destul de generoase ca si volume.

usi rustice de interior cu sistem culisabil

Sursa www.Pinterest.com