Gard din lemn in doua nuante atractive

De-a lungul timpului, gardurile din lemn s-au dovedit a fi cea mai potrivita alegere de imprejmuire a unui perimetru sau a unei curti. Indiferent de faptul ca aici este vorba despre o curte obisnuita sau una cu pretentii.

Astfel incat gardul sa poata oferi confortul necesar la interiorul curtii sau a respectivului perimetru.

Asa s-a ajuns si la modelul de gard din lemn in doua nuante atractive. Pe care il puteti analiza prin intermediul fotografiei postate aici.

Practic, este vorba despre un model de gard realizat in cea mai mare parte din lemn de rasinoase, mai exact din lamele orientate in plan vertical, stil lambriu.

Si care in partea superioara sunt completate cu un gardulet decorativ in model de patrat.

In aceste conditii, gardul nu poate oferi o buna vizibilitate, dintr-o parte in cealalta. Doar daca aveti o inaltime peste medie. Astfel incat intimitatea dumneavoastra poate sa ramana la acelasi nivel, destul de ridicat.

Este bine de precizat faptul ca respectivul model de gard poate fi amplasat chiar si intr-o zona a carui teren se afla in panta. Important este ca fundatia acestuia, indiferent cat de inalta este sau nu, este de preferat ca acesta sa poate avea capacitatea de a oferi echilibrul necesar gardului.

Altfel spus, respectivul model de gard din lemn in doua nuante atractive ar fi de preferat sa se poata sincroniza foarte bine si cu imobilul aflat la interiorul respectivei curti.

In alta ordine de idei acest model de gard din lemn in doua nuante atractive este unul de mare valoare pentru orice curte. Mai ales pentru una cu pretentii.

gard din lemn in doua nuaqnte atractive

Sursa www.Pinterest.com