Gard din piatra de rau si lemn

Pentru o buna orientare in ce priveste imprejmuirea propriei curti cu un model de gard de mare valoare am ales pentru dumneavoastra o idee extrem de interesanta.

Al carei efect este unul de siguranta si intimitate in propria casa. Gardul respectiv reprezinta o idee de realizare cu totul si cu totul moderna.

Prin intermediul careia confortul din propria curte este unul la cote ridicate.

Asa cum se poate distinge chiar si din imaginea postata aici, respectivul model de gard este unul care poate oferi o protectie foarte buna, cat si o rezistenta in timp. Astfel incat, repectivul model de gard sa fie unul de invidiat.  Si asta datorita grosimii sale, cat si a texturii din care gardul este realizat.

Asa cum se poate observa si din imaginea postata, gardul este construit inteligent, pe baza a doua randuri de plasa de sarma printre care sunt aranjate pietre de rau, de diverse dimensiuni.

Iar ca si decor, la interior sau exterior, gardul din piatra de rau si lemn prezentat aici, acesta este bine definit de existenta unor componente din lemn, care au drept scop crearea unui efect mult superior.

Dincolo de acest aspect, un imobil al carui gard este unul atractiv si interesant, capata automat si un aer nobil pentru care multe persoane si-ar dori sa-l obtina.

In consecinta optati pentru o curte bine ingrijita si un model de gard din piatra de rau si lemn, asa cum este si modelul nostru.

Situatie in care va veti putea simti perfect in propia curte. Departe de privirile indiscrete ale curiosilor.

Si asta nu e tot. Pentru ca o astfel de curte bine definita are nevoie si de existenta unui sistem economic de iluminare pe timp der noapte. In asa fel incat serile lungi de vara se pot transforma in adevarate experiente. Prin intermediul carora socializarea poate fi atuul principal pentru crearea unei bune dispozitii.

 

 

gard din piatra de rau si lemn

Sursa www.Pinterest.com