Dus de exterior din bambus sau trestie

Dusul de exterior reprezinta o noua idee de amenajare a unei curti cu un accesoriu de mare efect atat ca design, cat si ca utilitate. Ceea ce inseamna ca dusul de exterior poate fi o optiune extrem de interesanta. Fie ca il amenajati intr-o curte in mediul rural sau mediul urban.

Mai ales in situatia in care respectivul accesoriu are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de exterior regasite in imediata apropiere. Sau chiar si cu imobilul.

Dincolo de acest aspect, un dus amenajat cu bambus sau trestie este foarte simplu, usor de realizat si de intretinut. Ceea ce inseamna ca acesta poate fi accesibil oricarei persoane care intelege cu adevarat care poate fi utilitatea unui astfel de accesoriu la interiorul unei curti.

De aesemenea, pentru pozitionarea dusului trebuie tinut cont si de existenta unei surse de apa cat si de canalizare. Fara de care dusul de exterior nu ar putea fi la fel de util.

Iar atunci cand dusul de exterior este amplasat la mica distanta de imobil, ne intrebam retoric, ce poate fi mai interesant decat experienta unui dus fierbinte primavara sau toamna tarziu, atunci cand vremea inca nu este prielnica pentru astfel de activitati in aer liber?

In consecinta, nu mai stati prea mult pe ganduri, profitati de ocazie si optati imediat pentru amenajarea unui astfel de accesoriu pentru curte sau gradina.

Si anume, un dus de exterior din bambus sau trestie. A carui marime sau spatiu interior poate fi optional pentru fiecare dintre persoane.

Recomandam cu tarie un astfel de dus de exterior, intrucat pretul de achizitie nu este unul care sa va produca palpitatii, fiind extrem de accesibil pentru orice buzunar.

 

Dus de exterior din bambus sau trestie

Sursa www.Pinteres.com