Acesta este locul preferat din casa mea

Indiferent cat de spatioasa sau cat de ingusta se dovedeste a fi propria dumneavoastra locuinta, cu siguranta ca veti spune un lucru foarte des auzit.

Si anume: acesta este locul preferat din casa mea.

Iar in functie de sex si de varsta, locul preferat din casa dumneavoastra difera foarte mult, atat ca si spatiu, cat si ca utilitate.

Mai alesi n situatia in care locul preferat din casa dumneavoastra poate fi stabilit si in functie de propriile pasiuni, hoby-uri sau indeletniciri.

Iar pentru a fi nu fi partiali in ce priveste acest lucru prezentam si noi aici un exemplu elocvent al unui astfel de loc preferat. Acolo unde o persoana oarecare sa se poate simti foarte bine si in deplina siguranta. La modul figurat.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici.

Exemplul nostru se refera cu precadere la un colt din propria locuinta amenajat foarte simplu, dar care se poate face si extrem de util.

Practic, aici este vorba despre un spatiu de relaxare creat special, in functie de preferinte.

Cu un pat modular, cu perne decorative. Si care este si distantat de la nivelul dusumelei printr-un piedestal de joasa inaltime, dupa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici.

In asa fel incat aerul este lasat sa circule in voie pentru a putea impiedica formarea mucegaiului.

Iar in imediata apropiere este amplasat un raft cu diverse carti pentru studiu, cat si cu alte accesorii sau obiecte de decor.

Respectivul spatiu de relaxare este unul de o mare sensibilitate, foarte bine luminat datorita pozitiei sale strategice, chiar langa o fereastra de mari dimensiuni.

Prin urmare este de preferat ca in anumite situatii speciale, chiar si dumneavoastra sa va creati un spatiu de relaxare in care sa va retrageti ori de cate ori simtiti acest lucru.

Si acolo unde sa ramaneti singuri, cu propriile ganduri si idei.

Iar ca si o concluzie generala este limpede faptul ca respectivul loc de relaxare, conform acestei imagini reprezentative apartine unei persoane de sex feminin.

Si cu o inteligenta peste medie.

Dar acesta este un alt aspect care nu face subiectul respectivului articol.

Sursa www.Pinterest.com