Alegeti gardul potrivit pentru siguranta intregii familii

Fie ca va aflati la interiorul unei locuinte sau la exteriorul acesteia, siguranta intregii familii reprezinta un aspect primordial in rezolvarea unei serii intregi de probleme.

Iar in situatia in care locuiti la casa, siguranta in afara locuintei este asigurata si prin existenta unui gard foarte util.

Confectionat dupa un model care sa poata raspunde tuturor solicitarilor in materie de confort si siguranta.

Mergand pe acest principiu am adus in atentia dumneavoastra un model de gard, cu o inaltime potrivita.

Acesta fiind realizat pe baza unei fundatii din ciment de aprozimativ 40 -50 cm inaltime.

Cu panouri din lemn realizate pe baza lamelelor orientate in plan orizontal. Si care nu permit vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

Ceea ce pentru unele familii reprezinta un real avantaj.

Fie ca este vorba despre existenta unui teren in panta sau unul perfect orizontal, in ce priveste alegerea modelului de gard aceasta a fost, este si va ramane in continuare o adevarata provocare.

Incepand de la alegerea modelului potrivit si continuand cu fundatia si cu toate celelalte elemente de detaliu.

Un alt aspect important de luat in seama se refera strict la felul in care reusiti sa faceti asocierea intre modelul gardului si imobil sau toate celelalte corpuri de mobilier de gradina existente in imediata apropiere.

Asadar, acestea sunt etapele principale de care trebuie sa tineti cont atunci cand treceti la realizarea unui gard imprejmuitor al propriei curti.

In ceea ce priveste speta noastra, trebuie stiut ca acest model de gard este tot ce va puteti dori.

Cu alte cuvinte este foarte important sa alegeti gardul potrivit pentru siguranta intregii familii.

Numai asa puteti pleca linistiti la serviciu, iar acasa, in sanul familie va puteti simti tot timpul in siguranta.

Din punct de vedere tehnic, in lipsa stalpilor principali de sustinere executati din ciment trebuie stiut ca panourile de gard sunt prinse intre ele prin existenta stalpilor din teava rectangulara.

Fiecare dintre stalpi fiind foarte bine mascati cu lamele din lemn de aceeasi textura ca si lamelele folosite la realizarea panourilor de gard.

Si asta nu e tot. Pentru ca fiecare componenta din lemn care intra in componenta acesstui model de gard este protejata corespunzator cu lacuri si vopseluri pe baza de apa, de cea mai buna calitate. Acesta fiind aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Numai in aceste conditii puteti sa alegeti gardul potrivit pentru siguranta intregii familii, prin simplul fapt ca acesta va putea rezista la fel de bine tuturor intemperiilor de peste an.

Fie ca este vorba despre ploaie, soare, vant sau ger.

Si de ce sa nu recunoastem, dar si nuanta gardului joaca si ea un rol destul de important pentru asigurarea aspectului deosebit al gardului prin asociere cu imobilul, cat si cu celelalte accesorii din imediata apropiere.

 

Sursa www.Pinterest.com