Sunteti in cautarea unei solutii de amenajare a unei curti al carui spatiu este unul destul de generos si nu stiti cum sa procedati?
Nimic mai simplu, atata timp cat exista o serie intreaga de surse de inspiratie. Cat si specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in amenajarea unei piscine intr-un design modern.

Tinand cont de acest aspect, cu putin efort si rabdare, orice curte poate fi transformata intr-un mic paradis.
Iar pentru o buna orientare in acest sens noi am ales sa va prezentam aici idea de amenajare a unei curti, pentru care a optat un designer renumit, Kirk Bianchi.
Avand in vedere importanta si necesitatea pastrarii spatiului verde, designer-ul nostru a ales sa mentina batranul copac existent la nivelul respectivei curti in starea lui naturala, fara sa-i influenteze dezvoltarea in mod negativ.

Asa ca, s-a actionat astfel incat actualul proprietar sa poata sa profite in continuare de umbra copacului, prin amenajarea zonei cu un gazon verde si ulterior s-a trecut la montarea diverselor corpuri de mobilier. Destinate special pentru amenajarea zonelor exterioare.
Acestea sunt realizate in culori vii si care sa se poata sincroniza foarte bine cu intreg ansamblul peisagistic. Iar in ceea ce priveste materialele folosite pentru tapitajul respectivelor corpuri de mobilier, acesta este foarte rezistent la trafic intens si nu va poate dezamagi.

Nici chiar atunci cand in imediata apropiere este amenajata o piscina.
In ceea ce priveste subiectul nostru principal, s-a optat in mod evident pentru realizarea unei piscine de joasa adancime, dar care este dotata special cu alte trei corpuri din piatra care imita vasele de lut. Si care reprezinta principala sursa de alimentare a respectivei piscine, cu ajutorul a trei izvoare artificiale, cu circuit inchis.
Si tot aici, ar mai fi de precizat si faptul ca respectivul model de piscina are o forma atipica si totodata reprezinta principala sursa de racoare si relaxare pentru tot ce se afla in imediata invecinatate.

guerrapotsHouzz

Dincolo de acest aspect este bine de stiut ca imaginile postate aici sunt doar orientative. Si au ca si scop principal o buna informare in acest sens. Idee care poate fi aplicata cu mare usurinta de oricare persoana care apreciaza respespectiva idee de amenajare a unei piscine, in design modern.
Insa, totul depinde de dumneavoastra si de cat de bine este delimitata curtea respectiva.
Cu alte cuvinte este de preferat sa va informati foarte bine cu privire la acest aspect si sa acordati atentia cuvenita fiecarui element de detaliu.