Aplecatori din lemn pentru case cu pretentii

Prin intermediul acestui exemplu de aplecatori din lemn pentru case cu pretentii ramanem in continuare in sfera accesoriilor din lemn de rasinoase, atat de necesare pentru amenajarea la exterior a diferitelor zone, sau chiar si a imobilelor.

La fel ca si in cazul exemplului nostru.

Acolo unde la intrarea intr-un imobil, actualul proprietar a amenajat o aplecatoare din lemn, al carei efect este unul extrem de atractiv.

Respectivul accesoriu este realizat din lemn de rasinoase bine tratat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa, de calitate superioara. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si care are ca efect major formarea unui contrast direct cu imobilul decorat in alb.

In asa fel incat imobilul per ansamblu se poate diferentia foarte usor de celelalte imobile, acolo unde nu sunt respectate anumite conditii arhitecturale.

Dincolo de acest aspect, este limpede faptul ca lemnul capata un efect nebanuit si extrem de atractiv, atunci cand vine vorba despre prelucrarea si transformarea lui in diferite corpuri de mobilier sau accesorii. Care in cea mai mare parte, acestea sunt transformate in parte componenta a imobilului.

In alta ordine de idei, respectiva aplecatoare poate intra in stransa legatura, din punct de vedere al designuilui, cu toate celelalte corpuri de mobilier pentru gradina aflate in imediata apropiere.

Si ne referim aici in mod special la gard, foisoare, terase, pergole sau multe alte componente din lemn de rasinoase.

Aceasta fiind textura de lemn care se comporta foarte bine la situatia climaterica din tara noastra.

In consecinta, daca detineti un imobil a carui arhitectura permite din punct de vedere al designului amplasarea unei astfel de aplecatori, atunci este de preferat sa nu renuntati la amenajatea locuintei cu un model de aplecatori din lemn pentru case cu pretentii.

 

Sursa www.Pinterest.com