Idei indraznete de amenajare a unei bai moderne

Desi, la prima vedere pare o nebunie in toata regula sa amenajati o baie a caror pereti principali sa fie realizati din sticla, internetul este plin de astfel de exemple.

Ceea ce ne intareste ideea potrivit careia nu putini sunt cei care aleg sa-si decoreze baia exact asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa.

Sau, cel putin intr-un decor asemanator.

Acesta este si motivul principal pentru care am ales sa le prezentam cititorilor nostrii un astfel un de proiect pur si simplu provocator.

Practic, aici este vorba despre un proiect minimalist si contemporan de amenajare la interior a unei bai realizate in alb si negru. Al caror contrast este unul extrem de interesant si atractiv.

Baia detine la interior un corp de mobilier discret realizat din pal melaminat lucios. Si care sprijina in mod direct un lavoar modern din portelan alb.

Exact in zona in care se regaseste si o oglinda rotunda, extrem de utila si atractiva.

Un alt element de detaliu la fel de interesant care ne-a atras atentia in mod direct se refera la faptul ca atat cele doua dusuri, din perete si tavan, cat si bateriile pentru apa rece si calda sunt ralizate dintr-un material auriu inoxidabil. Si care are un efect deosebit asupra intregii bai minimaliste.

Cat despre peretele din sticla transparenta, nici nu mai poate fi vorba. Deoarece acesta pare a fi elementul cheie in finalizarea respectivului proiect de mare sensibilitate.

Cu alte cuvinte continuam sa credem ca aceste idei indraznete de amenajare a unei bai moderne, minimaliste si contemporane isi vor gasi reflecsia si in apartamentele unor persoane cu orizonturi largi deschise, in acest sens.

 

 

Sursa www.Pinterest.com