Biblioteca Marcasa

Seria bibliotecilor de mare caracter se completeaza perfect si cu acest model de biblioteca Marcasa, astfel incat ori de cate ori va ganditi sa va redecorati interiorul livingului sau al sufrageriei, o biblioteca Marcasa este tot ce va puteti dori.

Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al utilitatii.

La baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat de calitate superioara combinat cu cele mai interesante si utile accesorii metalice de prindere si culisare, din cele existente pe piata de profil din Europa.

Ceea ce, nu face altceva decat sa faca functionalitatea acestei biblioteci sa fie cat mai fiabila. In cele mai diferite situatii.

Din punct de vedere al designului, aceasta biblioteca Marcasa este confectionata pe baza unei geometrii bine definite si bine gandite in acelasi timp.

Si care contribuie destul de bine la buna definire per ansamblu a livingului sau a sufrageriei. Acolo unde se afla si respectiva biblioteca Marcasa.

Dincolo de aceste aspecte, biblioteca Marcasa este realizata in cea mai mare parte in nuanta de castan. Si care este completata in mod discret de nuanta de crem deschis.

Nuanta care are drept scop crearea unei pete de lumina si culoare, pentru toate acele com,ponente de corpuri de mobilier combinate in acest ansamblu care este biblioteca Marcasa. Una dintre cele mai atractive idei de amenajare a unui spatiu interior.