Bucatarie cu stil intr-o casa bine definita

Spatiile deschise si bine optimizate, de la interiorul unei case au ca rezultat final realizarea unei locuinte bine definite. Acolo unde eleganta, confortul, relazarea si buna dispozitie sunt la ele acasa.

Acesta este si motivul principal prin intermediul caruia am ales sa va prezentam aici modul de organizare al unei case la nivelul inferior al imobilului. Acolo unde este organizata si bucataria.

Si pentru ca tot vorbeam despre spatiile deschise, aceasta bucatarie cu stil intr-o casa bine definita trebuie sa beneficieze si de un sistem de ventilatie inteligent.

Cu ajutorul caruia mirosurile diferitelor tipuri de preparate culinare sa fie impiedicate sa patrunda si in celelalte incaperi.

Cu alte cuvinte, in zilele noastre, spatiile deschise ale unei locuinte reprezinta o mare provocare. Si totodata, avantaje si dezavantaje.

Avantajul principal este dat de sentimentul de larghete a spatiului, mai ales in situatia in care acesta nu este atat de suficient.

Iar dezavantajul este dat de imprastierea mirosurilor de la bucatarie. Asta daca, la interiorul respectivei locatii nu exista acel sistem inteligent de aerisire, despre care aminteam la inceputul respectivului articol.

Si pentru ca tot a venit vorba despre bucatarie, aceasta trebuie sa fie bine optimizata la interior cu toate corpurile de mobilier necesare pentru o buna organizare a lucrurilor.

Asa cum se poate observa si din imaginea atasata de noi.

Un alt artificiu de mare efect pentru acest model de bucatarie este geamul montat pe peretele despartitor, astfel incat sa poata fi creat sentimentul de larghete al spatiului deja existent.

In dreptul geamului sunt montate si trei corpuri de iluminat bine distantate de la nivelul tavanului si care genereaza un efect extrem de atractiv asupra intregii locatii.

Cu alte cuvinte, atunci cand vine vorba despre amenajarea oricarei camere, pe langa design si optimizarea spatiului interior, sistemul de iluminare joaca si el un rol destul de important in definirea locatiei per ansamblu.

Motiv pentru care ar fi de preferat sa adaptati aceasta idee de amenajare, printr-o bucatarie cu stil intr-o casa bine definita. Acolo unde sa va puteti bucura de clipe minunate alaturi de cei dragi.

 

 

Bucatarie cu stil intr-o casa bine definita

Sursa www.pinterest.com