Baie organizata in stil minimalist

Odata ce piata de profil in materie de amenajare a spatiilor interioare abunda de astfel de idei si posibilitati de decorare, de acum chiar nu mai exista nici o problema in acest sens.

Chiar si atunci cand vine vorba despre amenajarea bailor inguste. Asa cum este vorba si despre aceasta baie prezentata de noi aici.

Practic, este vorba despre un model de baie organizata in stil minimalist.

Si pentru ca actualul proprietar a ales sa foloseasca pentru amenajarea acestui spatiu, combinatia de nuante sobre inchise la culoare, asta a inseamnat o adevarata provocare.

Atat pentru el, cat si pentru toate acele persoane care recurg la o astfel de idee de amenajare a unui spatiu cu volume ceva mai reduse.

In consecinta, iata ca se poate si acest lucru.

Mergand pe respectivul principiu recomandam si noi cu tarie o astfel de idee de amenajare a unei bai inguste prin combinatia nuantelor de wenge si crem.

In asa fel incat, fiecare dintre zonele de interes sa fie bine delimitate, atat prin nuanta, cat si prin textura.

Si de ce sa nu recunoastem, dar, in respectiva baie chiar si contrastul joaca un rol destul de important in definirea cu adevarat a spatiului respectiv.

Asa ca, daca va aflati in situatia de a va reamenaja baia de serviciu, puteti opta cu incredere chiar si pe aceasta ideea. Prin intermediul careia o baie ingusta este pusa in valoare chiar si prin asocierea nuantelor inchise la culoare.

Si toate aceste amenajari pot fi asigurate cu costuri reduse, tinand cont de faptul ca spatiul de la interiorul baii este unul relativ mic. Acesta din urma fiind un alt motiv important pentru care aducem in atentia dumneavoastra o astfel de baia bine definita si de mare efect pentru orice locuinta.

Baie organizata in stil minimalist

Sursa www pinterest.com