O mansarda moderna cu iluminator de proportii

In cele mai multe cazuri, amenajarea ca la carte a mansardei justifica felul in care dumneavoastra acordati atentie deosebita fiecarui spatiu ramas neutilizat din propria locuinta. Fie ca este vorba despre o casa de proportii sau un apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Si de ce sa nu recunoastem, dar, intreg procesul de amenajare al mansardei impune un grad ridicat de atentie asupra fiecarui element de detaliu.

Pornind de la realizarea unei bune izolatii a tavanului si a partii de pardoseala si pana la delimitarea spatiului de la interiorul mansardei.

Asa se face ca, pentru o buna orientare in acest fel am postat aici si o imagine sugestiva. Prin intermediul careia va puteti ghida la tot ceea ce inseamna cu adevarat realizarea unei astfel de constructii.

Si anume, aceasta msansarda moderna cu iluminator de proportii.

Asa ca, pentru obtinerea unui efect maxim, actualul proprietar a ales sa pastreze la vedere grinzile principale, care prin textura lemnului pot oferi un design de mare clasa.

De remarcat faptul ca respectiva mansarda este definita ca si design, de existenta unui perete realizat complet din piatra de munte, si care prezinta o textura extrem de interesanta.

Peretele respectiv este si un bun element de sprijin pentru existenta in aceasta zona, a unui mic semineu. Principala sursa de incalzire a respectivei mansarde.

Iar dupa ce s-a trecut la izolarea peretilor, cat si a tavanului, urmatoarea operatiune a fost imbracarea acestora in lambriu a carei textura este una de mare efect. Pentru un astfel de spatiu de o sensibilitate fantastica.

De aseenea, prezenta unui iluminator de proportii la nivelul respectivei mansarde are un rol extrem de interesant. Atat ca sursa de captare a luminii, cat si ca loc de meditatie si contemplare pentru persoanele ceva mai boeme.

De asemenea, la interiorul respectivului spatiu, organizarea lucrurilor este una bine pusa la punct, cu locuri ideale pentru fiecare din spatiile existente aici.

Situatie in care, atat patul matrimonial de joasa inaltime, cat si biroul pentru studiu sunt bine stabilite in acest mic habitat cochet. Asa cum este aceasta mansarda moderna cu iluminator de proportii.

o mansarda moderna cu iluminator de proportii

Sursa wwwpinterest.com