Amenajati-va holul in nuante pline de lumina!

Scopul pentru care am ales sa va prezentam aici un hol este legat de faptul ca in marea majoritate a cazurilor, amenajarea holurilor este lasata pe ultimul loc.

Ceea ce, din punctul nostru de vedere este un lucru total gresit. Deoarece holul, ca si celelalte spatii existente la interiorul unei locuinte ocupa si el un loc destul de important in definirea respectivei case. Iar atunci cand holul este decorat in nuanta de alb, cu siguranta ca va lasa o impresie foarte buna tuturor acelora care ajung sa treaca pragul unei astfel de locuinte al caror hol este unul de efect.

Si tot din acest motiv am ales si noi sa va prezentam aici o imagine sugestiva cu un astfel de hol pentru a carei amenajare s-au folosit numai nuante deschise ca si culoare.

Desi, parchetul cu ajutorul caruia s-a realizat amenajarea acestui hol este de culoare inchisa, peretii, tavanul si lambriul de pe pereti reprezinta acele elemente principale prin a caror combinatie este realizat efectul unui hol bine definit.

Dincolo de acest aspect, pentru o buna optimizare a traficului interior corpurile de mobilier care in mod evident se regasesc la nivelul holului, cuierul cu dulap, pantofarul sau comoda lipsesc cu desavarsire. Insa, functionalitatea lor este preluata de existenta unui cuier discret si atat de necesar pentru haine si accesorii de diferite dimensiuni.

Asa cum se poate observa si din imaginea postata aici, nuanta de gri deschis regasita in mare parte in textura peretilor laterali este sparta in mod evident prin amplasarea a doua tablouri de mare efect.

Acestea sunt doar cateva aspecte esentiale pentru care holul dumneavoastra poate fi acel spatiu de mare efect pentru orice locuinta.

Si pentru ca tot suntem la acest capitol  al amenajarii holului,  este bine de stiut ca un astfel de spatiu bine luminat poate fi amenajat cu diverse corpuri de iluminat si accesorii obtinute in nuante din cele mai diverse.

In alta ordine de idei, doar holurile in care lumina naturala a soarelui nu patrunde la intensitatea dorita, ar trebui sa fie amenajate in culori pline de lumina. Al caror efect principal este acela de a crea senzatia de spatiu in respectiva locatie.

Altfel spus, nimic nu se poate compara cu un hol bine definit de existenta nuantelor potrivite pentru realizarea unei bune cromatici.

In consecinta, acordati atentia cuvenita amenajarii holurilor astfel incat aici sa puteti beneficia de un spatiu de mare valoare bine optimizat.

Si, la nivelul caruia traficul interior sa nu poata fi perturbat.

 

 

Amenajati-va holul in culori pline de lumina

Sursa www.Pinterest.com