Sufragerie cocheta realizata in alb si negru

Marea majoritate a apartamentelor existente pe piata imobiliara din Romania sunt definite de existenta unor perimetre nu atat de generoase, pe cat ne-am fi asteptat noi.

Motiv pentru care amenajarea acestora ar fi de preferat sa se faca astfel incat spatiile interioare din sufragerie sa fie bine optimizate.

Astfel incat marea majoritate a camerelor realizate la dimensiuni ceva mai reduse sa poata gazdui desfasurarea diferitelor tipuri de activitati bazate in special pe comunicare si socializare.

Cat si sa ofere eleganta confortul si relaxarea de care aveti atata nevoie intr-un loc ca acesta.

In ceea ce priveste amenajarea la interior a sufrageriilor, aceasta este facuta in stil minimalist, in care predomina doua noante aflate in contrast maxim. Fiind vorba aici despre alb si negru.

Doar parchetul si un fotoliu cu taburet fac nota discordanta si sunt realizate in alte nuante. Insa acest lucru nu este ceva rau deoarece, din punct de vedere cromatic aceste elemente reusesc sa mentina un anume echilibru cromatic.

In rest, celelalte piese de mobilier se completeaza perfect in realizarea notei de eleganta necesara in oricare dintre spatii.

Un alt element interesant si demn de remarcat este peretele decorat in culoarea neagra. Si caruia ii sunt asociate, coltarul si biroul. Ceea ce face ca acestea din urma sa sara in evidenta prin contrast. Ca doar, despre contrast este vorba in articolul nostru. Unde predomina nuanta de alb.

Ca si volum, aceasta sufragerie este una de dimensiuni obisnuite, care va poate asigura de tot confortul necesar.

Aceste este si motivul pentru care am ales sa va prezentam imaginea respectiva. Ca si punct de plecare pentru realizarea proiectului dumneavoastra viitor.

sufragerie

Sursa www.pinterest.com