Bucatarie Italia 200 cu Alb Lucios

Fie ca este vorba despre un dormitor, un living sau o bucatarie obtinute in nuanta de alb, acestea reprezinta cu siguranta o adevarata provocare.

Deoarece nuanta de alb este extrem de pretentioasa.

Chiar si asa, ne-am decis sa aducem in fata dumneavoastra un alt model de bucatarie Italia 200 cu alb lucios, cu accente discrete de negru in lateralul corpurilor de mobilier si culoarea crem, care se regaseste in mod evidenht pe blatul respectivei mobile pentru bucatarie.

In rest, mobila pentru bucatarie este foarte bine compartimentata atat in ce priveste corpurile de mobilier din partea inferioara cat si la cele aflate in partea superioara a mobilei.

Asa se face ca, in partea inferioara a mobilei se afla masca de chiuveta atat de utila si care se poate orienta dupa preferinte, atat in partea stanga a mobilei cat si in partea dreapta. In functie de preferinte si necesitati.

Si care se poate combina foarte bine cu celelalte accesorii. Atat cu corpul de mobilier de la baza mobilei, cat si cu celelalte corpuri de mobilier suspendate pentru care compartimentarea de la interior joaca un rol extrem de important pentru amplasarea diferitelor produse si accesorii utile pentru bucatarie.

Si chiar daca respectiva mobila pentru bucatarie Italia 200 cu alb lucios este confectionata pe baza unei non culori, acest lucru chiar reprezinta un real avantaj.

In sensul ca mobila poate fi pusa in valoare prin asociere cu oricare alt corp de mobilier indiferent de nuanta sau textura.

Dincolo de acest aspect, mobila de bucatarie Italia 200 cu alb lucios este confectionata pe baza palului melaminat de calitate superioara. Imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Romania.

Ceea ce inseamna ca in ultimul timp calitatea joaca un rol extrem de important in realizarea corpurilor de mobilier de mare caracter pentru orice locuinta.

Chiar si pentru o locuinta cu pretentii.