Bucatarie moderna cu accente rustice

Pentru o buna orintare in ce priveste importanta si efectul amenajarii la interiorul casei, a unui astfel de obiectiv si anume o bucatarie moderna cu accente rustice am venit in fata dumneavoastra cu o propunere la fel de interesanta ca multe altele.

Este vorba aici despre amenajarea unui spatiu locuibil, extrem de generos.

Si care este impartit strategic in mai multe zone de interes.

Asa ca, de aceasta data ne-am oprit doar asupra zonei amenajate special pentru efectuarea diferitelor preparate culinare. Si in special a gatitului.

Este vorba aici despre o zona in care lemnul este bine pus in valoare prin faptul ca acesta este vopsit si lacuit cu tot ce trebuie pentru ca textura lui sa fie lasata la vedere. Si astfel sa poata sa fie apreciata foarte bine.

Dincolo de asta in zona respectiva actualul propietar a ales sa-si organizeze lucrurile astfel incat aici s-a optat pentru amplasarea unei chiuvete cu un blat de lucru si cuptor utilizabil la nivelul respectivului blat.

Si care in zona inferioara, acesta este dotat si cu un spatiu amenajat special pentru depozitarea lemnelor pentru foc.

De aici nu lipsesc nici dulapurile din partea inferioara si nici rafturile din partea superioara.

Un alt efect interesant al acestei zone este legat de faptul ca, aici s-a renuntat in totalitate la amenajarea tavanului. Rolul acestuia fiind luat chiar de acoperisul respectivei locatii.

In aceasta situatie, tavanul este foarte bine izolat la interior, atat termic, cat si fonic. Si este macat cu lambriu si diverse corpuri de mobilier, din loc in loc. La fel cum s-a procedat si la restul peretilor si al cosului de evacuare a noxelor.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile postate aici.

Prin acest exemplu suntem convinsi de faptul ca ne putem ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, in ce priveste o posibila idee de amenajare a unui astfel de spatiu, de o asemenea sensibilitate.

In acest sens este de preferat sa treceti imediat la actiune. Astfel incat sa puteti beneficia de tot confortul necesar in orice perioada a anului, indiferent de anotimp.

 

Sursa www.Pinterest.com