Gradina cu cascada si foisor este un adevarat loc de relaxare

Atunci cand va ganditi cu tarie la obtinerea unui spatiu ideal pentru relaxare in aer liber, (in natura) trebuie sa acordati atentie maxima oricarui element de detaliu. Asa cum au procedat si multe alte persoane.

Tocmai de aceea nu ar trebui sa ne mire faptul ca unele gradini sunt atat de nbine organizate, astfel incat cateva clipe petrecute intr-un astfel de habitat ne poate induce o stare de bine, confort si relaxare din plin.

Asta se datoreaza in mod clar specialistilor pregatiti minutios pentru realizarea de astfel de obiective.

Asa am ajuns si noi sa va prezentam aceasta gradina cu cascada si foisor. Un adevarat  loc de relaxare si confort pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Gradina este oarecum terasata, deoarece terenul se afla in panta. Chiar si asa gazonul de iarba isi gaseste locul sau binemeritat, la fel ca si locul pentru servit masa. Si care este pus in valoare de existenta acelui foisor din lemn pentru gradina.

Si pentru ca respectiva gradina se afla in panta amenajarea acestei cascade cu circuit inchis este foarte bine pusa in valoare chiar si de existenta acelor pietre de munte care lasa impresia unui izvor natural cu apa care provine din creasta muntelui.

Altfel spus relieful in panta poate fi foarte bine pus in valoare, cihar si atunci cand este vorba despre amenajarea unei curti proprii.

Si de ce sa nu recunoastem, dar piesa de baza a acestei gradini este tocmai acest model de foisor de forma unui patrat.

Acesta are un diametru de 4m, ideal pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Cat si pentru servitul mesei, asa cum afirmam si mai devreme.

Foisorul este foarte rezistent la intemperii si poate fi folosit la fel de bine pe toata perioada anului indiferent de anotimp. Insa, cu mici modificari ce tin de adaugarea la interior si exterior a diferitelor accesorii necesare pentru al putea face util si functional.

Acest model de gradina, este conceptia actualului proprietar si poate fi un principal punct de plecare pentru amenajarea propriei dumneavoastra gradini.

gradina cu cascada si foisor este un adevarat loc de relaxare