Dormitor minimalist in casa de vacanta

Un dormitor minimalist in casa de vacanta reprezinta cea mai interesanta idee de amenajare. Intrucat aceasta din urma, casa de vacanta reprezinta acel loc de refugiu si relaxare. Atat in weekend cat si periodic, odata sau de mai multe ori pe parcursul intregului an.

Casa de vacanta este acel loc in care va intoarceti cu mare drag de fiecare data pentru a va reincarca bateriile, atat dumneavoastra, cat si intreaga familie.

Mergand pe acest principiu, amenajarea in stil minimalist a intregii case de vacanta reprezinta un avantaj total. Si asta, deoarece stilul minimalist se bazeaza in primul rand pe pastrarea la cote ridicate a traficului interior, prin folosirea doar a corpurilor de mobilier de stricta necesitate.

Iar pentru a va forma o minima idee in ceea ce priveste amenajarea unui dormitor minimalist in casa de vacanta am atasat aici si o imagine sugestiva. Astfel incat aglomeratia spatiilor interioare sa ramana doar o amintire.

Cum era de asteptat, patul matrimonial si dressingul reprezinta principalele piese de mobilier din cadrul unui dormitor, fie el chiar si intr-o casa de vacanta.

Asa ca acestea trebuie sa fie bine puse in valoare in raport cu toate celelalte piese de mobilier din imediata apropiere.

Si de ce sa nu recunoastem, dar larghetea spatiului interior de la nivelul unei camere este esentiala in obtinerea efectului mult dorit. Si anume acela al unui loc primitor si plin de caldura.

In ceea ce priveste dormitorul din imaginea noastra, acesta este definit de o stransa legatura intre combinatia nuantelor calde de la interiorul dormitorului. Fiind vorba aici despre nuanta parchetului si a tencuielii.

Iar datorita ferestrelor extrem de generoase, lumin naturala a soarelui poate patrunde la intensitatea dorita. Ceea ce constituie un mare avantaj.

Iar prin culisarea ferestrelor accesul de la interior la exteriorul dormitorului se face extrem de reprede si usor. Cu ajutorul sistemului de culisare.

Cu alte cuvinte, pentru a va putea bucura de clipe de vis alaturi de intreaga familie, un dormitor minimalist in casa de vacanta este absolul esential. Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si optati imediat pentru obtinerea a tot ce va este necesar pentru amenajarea propriei case de vacanta.

dormitor minimalist in casa de vacanta