Canapea extensibila Diana wenghe 3 locuri

Modelul de canapea extensibila Diana, wenge, asa cum se poate observa si din imaginile prezentate aici este practic rezultatul cert al unei bune combinari intre o canapea extensibila si un pat matrimonial.

Si asta se datoreaza faptului ca, in forma extinsa acest model de canapea ofera o suprafata de odihna echivalenta cu cea a unui pat matrimonial obisnuit.
Canapeaua este confectionata din pal melaminat de calitate imbinat cu poliuretan de diferite densitati. Atat de necesar pentru a crea confortul optim mai multor persoane consecutiv.

Iar la exterior, aceasta canapea este tapitata cu un material de stofa rezistent la trafic intens.
Si care contribuie in mod deosebit la o buna sincronizare a canapelei cu toate celelalte corpuri de mobilier afate in imediat apropiere. In asa fel incat, odata cu alegerea acestui model de canapea extensibila Diana sa puteti fi multumiti din toate punctele de vedere. Fie ca este vorba despre eleganta, confort si relaxare.

Si asta nu e tot. Pentru ca un astfel de model de canapea extensibila Diana va poate oferi la interior un alt spatiu interesant si atat de necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare. Acest detaliu fiind unul extrem de valoros pentru un astfel de accesoriu pentru casa.
Tinand cont de fiecare dintre aceste elemente de detaliu, este important sa mentionam aici, ca respectivul accesoriu poate fi o adevarata optiune atat pentru living, cat si pentru o sufragerie obisnuita. Si asta, datorita faptului ca respectiva canapea extensibila Diana are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul respectivei camere.

Comanda acum canapea extensibila Diana wenghe 3 locuri