Mobila de dormitor Nora

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici, mobila de dormitor Nora reprezintas cu succes acea garnitura de mobilier  pentru care eleganta, confortul si relaxarea sunt doar cateva dintre caracteristicile esentiale ale unei astfel de garnituri de corpuri de mobilier de inalta definitie.

De acest lucru va peteti convinge si dumneavoastra singuri dupa o simpla privire a fiecaruia dintre aceste corpuri de mobilier.

Este vorba sici despre sifonierul cu usi culisabile, care pot fi actionate silentios si cu mare usurinta.

Gratie sistemelor de prindere si culisare care intra in componenta acestui corp de mobilier.

Pe langa toate acestea, respectivul model de sifonier beneficiaza de dimensiuni bine gandite, cat si de o impartire inteligenta a tuturor spatiilor existente la interiorul acestui sifonier.

Si ne referim aici in mod special la spatiile delimitate cu polite, cat si locul dotat cu suport pentru umerase. Si care este destinat celorlalte articole vestimentare de volume ceva mai mari.

Pe langa sifonier, patul matrimonial reprezinta si el cea de a doua piesa de mobilier de importanta strategica pentru aceasta mobila de dormitor Nora.

Acesta este realizat dupa unele dimensiuni standard astfel incat partea de sezut sa poata fi la fel de comoda si relaxanta pentru mai multe persoane consecutiv.

Patul matrimonial este bine definit chiar si de existenta unei tablii in partea superioara a acestuia. Si care este tapitata inteligent atat la interior, cat si la exterior.

Noptierele asezate de o parte si de alta a patului isi justifica si ele utilitatea, atat ca aspect cat si ca utilitate in ce priveste spatiul de depozitare.

Si astra nu e tot. Pentru ca aceasta mobila de dormitor Nora are si o comoda cu patru sertare generoase ca si spatiu interior. Dar si cu o oglinda la fel de impotanta si utila.

Ceea ce inseamna ca respecvtiva mobila de dormitor Nora va poate asigura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai lunga de timp.