Mobila de dormitor Penelope

Unele dintre cele mai interesante corpuri de mobilier necesare si utile pentru completarea confortului optim intr-o camera de odihna se afla negresit in componenta acestei garnituri. Si anume, mobila de dormitor Penelope.

Ale carei componente principale sunt realizate din pal melaminat de calitate superioara obtinut in nuante deschisa ca si culoare, din care nu lipseste nuanta de alb.

Sau, mobila de dormitor Penelopepoate fi disponibila si in nuante ceva mai sobre si care reusesc sa creeze confortul si relaxarea de care aveti atata nevoie in propriul dormitor.

Asa ca, o mobila de dormitor Penelope cum sunt si cele doua garnituri de mobilier prezentate in imaginile noastre are capacitatea de a se face utilea in cele mai diverse dintre situatii.

Patul matrimonial este unul bine definit, cu o suprafata de odihna destul de generoasa, cu tablie tapitata atat la interior, cat si la exterior. Dar si cu doua noptiere foarte atractive. A caror utilitate este una destul de ofertanta.

Sifonierul sau dressingul este conceput inteligent, la exterior prin existenta a doua usi culisabile activate mecanic printr-un sistem inteligant de prindere si culisare. Prin intermediul caruia manevrabilitatea este una extrem de usoara si silentioasa.

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici, mobila de dormitor Nora reprezintas cu succes acea garnitura de mobilier  pentru care eleganta, confortul si relaxarea sunt doar cateva dintre caracteristicile esentiale ale unei astfel de garnituri de corpuri de mobilier de inalta definitie.

Iar partea frontala a usilor respectivului model de sifonier este placate cu doua oglinzi de mari dimensiuni a caror suprafata de reflexie este una destul de generoasa.

Oglinzile respective au rolul esential de creare a sentimentului de larghete a spatiului de la interiorul respectivei camere.

In continuare, aceasta mobila de dormitor Penelope este definita si de existenta unei comode extrem de utile si atractive.

Al carui confort este unul obtinut prin existenta celor doua sertare extrem de generoase ca si spatiu interior.

In aceasta formula mobila de dormitor Penelope este gata sa va ofere confortul de care aveti atata si atata nevoie pentru o relaxare maxima.