Mobila de dormitor Moka

Mobila de dormitor Moka reprezinta o alta garnitura de mobilier, din categoria de corpurilor de mobilier pentru un dormitor de inalta definitie.

Pentru care fiecare element de detaliu contribuie in mod deosebit la realizarea confortului optim pentru fiecare persoana care ajunge sa se bucure de existenta unui astfel de dormitor.

Mobila de dormitor Moka, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici este realizata pe baza unui pal melaminat de calitate superioara obtinut prin combninatia a doua culori linistitoare si foarte atractive.

Si care prin combinatie cu toate celelalte accesorii din imediata apropiere reuseste sa puna in valoare fiecare element de detaliu din respectivul dormitor.

In acest fel, mobila de dormitor Moka este realizata pe baza unui sifonier cu doua usi culisabile. Acolo unde, pe una dintre usi la exterior de afla si o oglinda de mari dimensiuni al carui rol principal este unul extrem de important.

Iar daca la exterior sifonierul este bine definit, la interior acesta se bucura de o buna optimizare a spatiului, cu locuri de depozitare de diferite volume si marimi. Atat de necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare.

Patul matrimonial nu face nota discordanta de la acest aspect.

Acesta fiind extrem de confortabil si are capacitatea de a se face remarcat prin existenta in partea superioara, a unei tablii de calitate superioara. Tapitata inteligent cu un material de stofa de calitate superioara.

Patul matrimonial este insotit si de doua noptiere extrem de elegante. Dar si de o comoda cu trei sertare extrem de voluminoase. Dar si cu o oglinda extrem de fiabila pentru amenajarea unei astfel de camere pentru odihna.