Cele mai vandute garduri din lemn

Gardurile din lemn au constituit din totdeauna varianta cea mai sigura prin intermediul careia s-a realizat delimitarea si totodata protectia unui perimetru.

Fie vorba aici despre o proprietate particulara. Sau despre diferite locuri publice de interes comun.

Acolo unde gardurile din lemn trebuie sa intre in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul respectivului perimetru. Si ne referim aici in mod special la imobil, cat si la toate celelalte corpuri de mobilier de exterior aflate in imediata apropiere.

Ceea ce impune in mod clar alegerea anumitor model de de garduri.

Acesta este si motivul principal, ca prin intermediul acestui articol sa putem sa venim in sprijinul dumneavoastra si implicit al clientilor nostrii cu cele mai vandute garduri din lemn. Modele pentru care clientii nostrii au optat in cele mai multe dintre situatii.

Si ne referim aici, in mod special la acele garduri din lemn moderne, garduri din lemn tip matrice si garduri din lemn tip jaluzea.

Toate cele trei modele de garduri din lemn pot fi executate in aceeasi masura pe baza fundatiei din ciment cu stalpi de rezistenta din beton sau pe baza fundatiei de ciment cu tevi rectangulare montate din loc in loc. La o distanta cel mult egala cu 2 m intre ele.

Diferenta fiind facuta doar de panourile din lemn, care sunt montate strategic intre stalpii principali de sustinere.

In ceea ce priveste acele garduri din lemn moderne, aici este bine de precizat faptul ca panourile de gard sunt realizate din lamele orizontale bine distantate intre ele si care in mod normal au o grosime de 2 sau 4 cm, cat si o latime de 14 cm. Astfel incat vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului este pastrata la paramerii optimi.

Avantajul unui astfel de gard consta in crearea sentimentului de larghete a spatiuilui cat si mentinerea vie a  sentimentului de transparenta.

La polul opus este acel model de gard din lemn tip jaluzea, ale caror lamele pot fi executate in functie de preferinte la aceleasi grosimi si latimi ca si modelul precedent. Numai ca aici lamelele se suprapun foarte putin sau tangential, astfel incat vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului este obstructionata total.

In acest caz, intimitatea este pastrata la cele mai inalte standarde. Iar privirile indiscrete ale trecatorilor nu va pot periclita linistea.

In ceea ce priveste cel de al treilea model de gard, referitor la categoria „cele mai vadute garduri din lemn” este vorba aici despre acele garduri din lemn tip matrice.

A caror lamele sunt executate tot din lemnn de rasinoase la grosimile si latimile mentionate anterior, cu sau fara muchii rotunjite. Si al caror model este la fel de interesant, indiferent de pe ce parte este privit gardul.

Si asta nu e tot. Pentru ca, indiferent de modelul de gard ales, lemnul de rasinoase este bine slefuit si tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa, de la ICA Italia. Acesta este aplicat strategic in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii lemnul poate rezista cu stoicism diferitelor tipuri de intemperii, de peste an. Indiferent ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger. Timnp de mai multi ani consecutivi.