Coltar de exterior din lemn masiv

Ramanem in continuare in sfera produselor necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare. Si incercam sa va prezentam aici un coltar de esterior din lemn masiv al carui confort mult sporit este asigurat de saltelele si spatarele realizate din burete.

Respectivele saltele sunt tapitate la exterior cu un material textil de calitate superioara si care este conceput astfel incat sa poata rezista foarte bine la trafic intens.

Asa cum se poate distinge si din imaginea noastra.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar de exterior din lemn masiv este distantat de la nivelul solului, astfel incat, in timp  umezeala sa nu poata afecta textura lemnului.

Pentru realizarea acestui model de coltar s-au folosit in special lamelele din lemn de rasinoase de 2 cm grosime. Si care sunt bine lacuite cu lacuri si vopseluri speciale si atat de necesare impotriva actiunii intemperiilor si a tuturor agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant.

In alta ordine de idei, un model de coltar de exterior din lemn masiv combinat cu acele saltele speciale se potriveste foarte bine pentru amenajarea la exterior a unui spatiu relativ modern.

Insa, aici totul tine de imaginatie si inspiratie.

Asa ca nu bateti in retragere in ce priveste amenajarea gradinii sau a curtii interioare cu un astfel de accesoriu de inaltime medie.

Si care poate fi obtinut la orice dimensiuni in functie de preferinte si necesitati.

Ceea ce inseamna un mare avantaj pentru oricare persoana care doreste un astfel de corp de mobilier ideal pentru curte si gradina.

Sau pentru amenajarea la interior a unei terase.

Si de ce sa nu recunoastem, dar acest model de coltar poate fi o adevarata optiune, daca si numai daca acesta este decorat intr-o nuanta asemanatoare cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Asa se face ca prezenta unui astfel de coltar de exterior din lemn masiv la interiorul propriei curti are un efect nobil si extrem de interesant.

Cu alte cuvinte alegeti sa amenajati curtea cu un astfel de coltar pentru a putea atrage privirile fiecarei persoane care va trece pragul curtii.

 

Sursa www.Pinterest.com