Loc de relaxare intr-o curte interioara

Departe de privirile indiscrete ale trecatorilor sau ale vecinilor, un proprietar a ales sa-si amenajeze un colt de rai chiar in propria curte interioara. Chiar daca aceasta locatie nu dispune de un loc atat de generos.

Asa cum se poate observa si din imaginile postaste de noi aici.

Prezenta acestui loc de relaxare intr-o curte interioara ne intareste ideea potrivit careia, daca detineti un spatiu cat de ingust, este de preferat sa recurgeti la cele mai ingenioase idei de amenajare a acestuia.

Si sa va bucurati in liniste de intimitatea unui loc de relaxare intr-o curte interioara.

Asa cum este si exemplul nostru pe care am ales sa il prezentam si dumneavoastra. Ca si reper in ce priveste un viitor proiect de amenajare a propriei curti interioare.

Respectiva locatie este destul de ingusta, drept urmare aceasta este amenajata intr-un decor minimalist, dar de mare efect pentru orice spatiu.

De aici nelipsind doua canapele metalice si o masuta de cafea, extrem de discrete si foarte utile pentru amenajarea unui astfel de spatiu de mare sensibilitate.

Si pentru ca totul sa fie OK, respectivul proprietar a optat pentru amenajarea la interiorul acestui spatiu si a unei surse de caldura.

Al carei efect poate fi unul de mare valoare. Si care va pot transforma serile in clipe de neuitat.

In consecinta treceti la actiune si amenajati-va curtea asa cum va doriti pentru a va putea bucura de cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi.