Leagan din lemn de rasinoase cu multiple dotari

Ca si producatori directi de piese de mobilier din lemn de rasinoase, ideale pentru amenajarea la exterior a diferitelor spoatii am decis sa va prezentam aici o noua idee de amenajare a unui spatiu exterior, cu un model de leagan confectionat din lemn de rasinoase cu multiple dotari.

Din punct de vedere tehnic, respectivul aaccesoriu este conceput pe baza lamelelor din lemn de rasinoase de 2 cm grosime. Si care sunt tratate corespunzator impotriva tuturor intemperiilor.

Un leagan din lemn de rasinoase cu multiple dotari este dotat cu locuri pentru doua persoane. Cu suporturi pentru ambele brate, cat si cu alte doua suportuti pentru pahare.

Asa cum se poate distinge si din imaginile postaste aici.

Un astfel de model de leagan din lemn de rasinoase cu multiple dotari este poate tot ce va puteti dori la interiorul unei curti si gradini.

Acolo unde acesta sa aiba capacitatea de a raspunde cerintelor dumneavostra.

Si sa nu uitam aici nici posibilitatea acestor corpuri de mobilier de a se putea pune in valoare prin asociere cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

In rest, totul tine dumneavoastra si de cat de bine va organizati lucrurile la interior fiecarei curti, acolo unde se regaseste si respectivul model de leagan din lemn de rasinoase cu multiple dotari.

 

Sursa www.Pinterest.com