Set dormitor Coral

Un set dormitor Coral, asa cum este si modelul nostru reuseste sa raspunda in mod normal tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Astfel incat fiecare dintre piesele de mobilier care definesc acest set dormitor Coral sa poata raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostrii care ajung in posesia unui astfel de set dormitor Coral.

La baza acestui set de mobilier se afla palul melaminat de calitate obtinut in doua nuante contrastante si care au capacitatea de a se completa perfect una pe cealalta. Intr-un contrast de mare efect.

Sifonierul acestui model de dormitor este realizat cu patru usi batante si cu o buna compartimentare la interior.

Cu locuri necesare pentru depozitarea articolelor vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse. Cat si pentru aranjarea articolelor vestimentare ceva mai voluminoase.

Acolo unde exista si un loc necesar pentru amplasarea umeraselor.

Patul matrimonial este realizat din pal melaminat obtinut in aceleasi doua nuante de mare valoare. Acesta este bine distantat de la nivelul solului. Ceea ce reprezinta un mare avantaj.

In partea superioara a respectivului corp de mobilier se regaseste tablia patului, cat si cele doua noptiere de mare efect pentru intreaga garnitura de mobilier.

Asa ca, in aceste conditii patul matrimonial poate fi o piesa de mobilier extrem nde utila, chiar si in conditiile in care patul este achizitionat separat fata de celelalte componente ale intregului set dormitor Carol.

Si pentru ca totul sa fie OK, in cadrul acestei garnituri de mobilier veti regasi si o comoda cu trei sertare destul de voluminoase pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse.

Conditii in care respectivul set dormitor Coral poate fi una dintre cele mai interesante alegeri pentru casa. Acolo unde confortul si relaxarea intregii familii trebuie sa fie un prim obiectiv. Dincolo de oricare alt aspect.

Comanda acum Set de dormitor Coral