Set Dormitor Kent

Motivul pentru care am ales sa va prezentam acest set dormitor Kent este legat de faptul ca respectiva garnitura sau set dormitor Kent este astfel conceputa pentru a va putea asigura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai mare de timp.

Atat pe dumneavoastra, cat si pe fiecare membru al familiei.

Si asta, datorita faptului ca repectivul set dormitor Kent este dotat cu un sifonier destul de voluminos la interior. Cu spatii de depozitare atat de necesare pentru articolele vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Si asta, datorita faptului ca sifonierul este compartimentat la interior cu polite, cat si cu un interesant suport pentru umerase.

Asa cum ii sta bine oricarui model de sifonier conceput cu tot ce trebuie.

Iar patul matrimonial completeaza in mod evident decorul interior cat si gradul ridicat de relaxare printr-o suprafata de odihna destul de generoasa.

In alta ordine de idei, patul matrimonial este realizat din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua nuante deschise si pline de lumina.

Fiind vorba aici despre palul melaminat, in nuantele de stejar sonoma alb si albul pur.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici, patul este realizat printr-o suprafata de odihna utila pentru asigurarea confortului optim in situatia a doua persoane consecutiv.

Acesta fiind si bine distantat de la nivelul solului. Astfel incat aerul sa poata circula in voie si totodata sa poata impiedica formarea mucegaiului.

Patul matrimonial are si o tablie destul de interesanta, al carui model este definit de o geometrie de mare efect.

De asemenea in jurul patului, mai exact in partea superioara a acestuia se regasesc si doua noptiere extrem de interesante si utile pentru organizarea diferitelor produse si articole. Asa cum era de asteptat.

Si confortul acestui set dormitor Kent se continua in mod evident prin existenta unei comode pentru TV.

Fara de care dormitorului, cu siguranta ca nu i-ar mai fi lipsit absolut nimic.