Set Dormitor Luna

Prin intermediul acestui set dormitor Luna incercam sa va atragem din nou atentia asupra unui alt set de piese de mobilier concepute special pentru amenajarea la interior a unui model de dormitor modern din multe puncte de vedere.

Noul nostru dormitor este realizat din pal melaminat de calitate superioara bine imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Nuanta in care este realizat acest set dormitor Luna este una extrem de relaxanta si care are capacitatea de a se sincroniza cu oricare alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere. Si cu ajutorul carora pot forma adevarate asocieri.

De exemplu, patul matrimonial este realizat la o inaltime medie fata de nivelul parchetului si este bine distantat de acesta. Astfel incat aerul este lasat sa circule liber si astfel sa impiedice formarea mucegaiului. Ceea ce reprezinta un mare avantaj.

De asermenea, in partea superioara a patului se afla si doua noptiere de mare efect pentru casa.

Fiecare dintre ele fiind la fel de bine distantate de la nivelul solului. Si care se bazeaza pe eficienta unui sertar destul de generos ca si spatiu interior.

Iar sifonierul este dotat cu doua usi destul de generoase. Pe suprafata carora se afla si alte doua oglinzi la fel de generoase ca si suprafata de reflexie.

In schimb, in ceea ce priveste partea de interior a sifonierului, aceasta este definita de existenta spatiilor atat de necesare si utile pentru amplasarea diferitelor articole textile si vestimentare de diferite volume si dimensiuni.

Ceea ce inseamna ca aici, la interiorul sifonierului se regasesc atat politele, cat si spatiul destinat pentru amplasarea umeraselor.

Iar pentru completarea pieselor de mobilier necesare la interiorul unui dormitor, aici este vorba si despre existenta unei comode cu trei sertare, pentru Tv.

Aceasta din urma justificandu-si destul de bine eficienta si utilitatea, astfel incat respectivul set dormitor Luna reuseste cu succes sa raspunda tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare la puterea a doua.