Set Dormitor Melody

Realizat prin combinatia celor doua tipuri de design clasic si modern, acest set dormitor Melody emana un aer nobil si se poate plia foarte bine pe dimensiunile unei camere de odihna ceva mai generoase.

In asa fel incat toate elementele de detaliu sa poata sa fie foarte bine puse in valoare. Cat si pentru ca traficul interior de la interiorul respectivei camere, sa nu poata fi perturbat.

Acest set dormitor Melody este relizat din pal melaminat de calitate superioara. Obtinut in nuanta de alb.

O nuanta destul de indrazneata si pretentioasa in acelasi timp.

Si care, pe alocuri este completata cu o alta nuanta contrastanta de maro.

Contrastul cromatin are un rol deosebit de important pentru orice garnitura de mobilier destinata pentru acest spatiu de relaxare.

Asa cum este si acest dormitor matrimonial.

Sifonierul respectivului model de set dormitor Melody, este conceput pe baza a patru usi batante si un sertar generos ca si spatiu interior.

Al carui acces se face direct din exterior.

Iar la interior, sifonierul este compartimentat cu locuri speciale pentru toata gama de articole si produse vestimentare de diferite volume si dimensiuni.

Patul matrimonial este unul modern prin natura materialelor folosita atat la interior, cat si la exterior. Si al carui design este unul clasic.

Obtinut prin tapitarea pa exterior a ramei principale a patului cat si a tabliei patului, cu un material de piele ecologica de calitate. Iar la interiorul acestor componente se regasesc si diferite straturi de poliuretan,de mai multe densitati.

Ceea ce contribuie la crearea unui efect deosebit de important.

Asa cum se poate distinge si din imaginile postate de noi prin intermediul acestor randuri.

Patul matrimonial, care este usor distantat de la nivelul parchetului si este continuat in partile laterale cu doua noptiere absolut elegante. Fiecare dintre ele fiind realizate prin combinatia a cate doua sertare de mare valoare, ca si spatiu de depozitare la interiorul acestora.

Si, de ce sa nu recunoastem, dar si comoda respectiva reprezinta un alt accesoriu de baza pentru un dormitor.

Si care isi poate gasi utilitatea ori de cate ori aveti nevoie de un astfel de accesoriu. Definit prin existenta a trei sertare destul de incapatoare.

Si toate aceste piese de mobilier pot fi ale dumneavoastra pentru un pret destul de acceptabil.