Coltar pentru living si pat matrimonial intr-un singur corp de mobilier

In ultima perioada, pe piata de mobilier din Romania, cat si din Europa sunt tot mai apreciate corpurile de mobilier multifunctionale.

Sau cel putin asa se arata in statisticile intocmite in acest sens, in functie de solicitarile venite din partea clientilor nostri.

Motiv pentru care, designerii de top cat si producatorii au inceput sa puna tot mai mult accentul pe realizarea de astfel de produse, in asa fel incat sa poata acoperi intreaga plaja de astfel de corpuri de mobilier multifunctionale.

Si care la randul lor, acestea sa poata raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de eleganta, confort si relaxare.

Acesta este si motivul principal pentru care am adus in atentia dumneavoastra un coltar pentru living si pat matrimonial intr-un singur corp de mobilier.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici respectivul corp de mobilier este confectionat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare. Imbinat, cum era e asteptat pe baza materialului de poliuretan de mai multe densitati.

Si care la exterior acest coltar este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens. Acesta fiind asociat si cu numeroase perne decorative de mare efect pentru crearea unui confort mult sporit.

Pe langa gradul ridicat de relaxare, un alt avantaj major al acestui model de coltar este legat de posibilitatea acestuia de a se putea transforma rapid intr-un model de pat matrimonial extrem de comod si relaxant.

Si de ce sa nu recunoastem, dar coltarul pentru living este unul dintre cele mai atractive corpuri de mobilier care au capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul din respectiva incapere.

Culoarea acestui model de coltar este gri deschis.

Insa aceasta poate fi inlocuita de oricare alta nuanta din cele preferate sau care sunt disponibile la producator.

Asa ca puteti sa optati cu incredere pe acest corp de mobilier care reprezinta practic, un coltar pentru living si pat matrimonial intr-un singur corp de mobilier. 

Sursa www.Pinterest.com