Coltul cu amintiri

Exista un moment in viata in care ajungeti la concluzia potrivit careia ar fi interesant sa inramati, metaforic vorbind cele mai frumoase momente ale vietii. Si ulterior sa le alocati un loc seecial pentru amplasare. Numit sugestiv si coltul cu amintiri.

Acesta marcheaza o anumita zona a camerei acolo unde, pe langa tablouri si fotografii inramate, se pot regasi chiar si medalii, diplome, cupe, trofee si multe alte distinctii.

Fiecare dintre ele marcand cele mai fericite momente ale vietii.

Iar pentru o buna orientare in acest sens, am ales sa va prezentam aici si o imagine sugestiva.

Prin intermediul careia un proprietar a ales sa decoreze peretele de deasupra canapelei cu o serie limitata de tablouri ale caror simboluri si imagini reprezinta anumite trairi si evenimente din anii anteriori.

Si care nu pot fi trecute cu vederea atat de usor. Ceea ce inseamna ca proprietarul le-a acordat un loc de cinste in propria casa.

Insa, din punct de vedere al designerilor, este bine de stiut faptul ca atunci cand vreti sa alocati o anumita importanta unui astfel de loc, restul decortului si al aranjamentelor interioare din resperctiva camera trebuie sa se afle sub amprenta unui design minimalist.

Asta, pentru a putea evita riscul ca atmosfera din respectiva incapere sa fie una mult prea incarcata.

In consecinta, canapeaua extensibila, o masuta de cafea, doua fotolii si un covoras, toate fara imprimeuri si fara incarcatura elementelor de detaliu fac din acest decor unul extrem de interesant. Asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

Practic, asa se defineste un decor minimalist care nu poate impiedica traficul interior din respectiva incapere.

In consecinta, acordati atentia cuvenita acestui decor si orientati-va foarte bine in ce priveste lansarea unui viitor proiect de amenajare a unei astfel de camere.

 

Home and Fabulous: LIVING IN 550 SQ FT