Design minimalist in alb si negru

Designerii de top sustin printre altele ca atunci cand treceti la decorarea interioara a unei camere, oricare ar fi ea trebuie sa folositi culori si nuante cat mai putine. De preferat doar doua, trei culori sau nuante.

Iar atunci cand optati pentru nuantele de alb si negru, cu siguranta ca va lasati condusi de o mare provocare.

Nuantele de alb si negru formand fara discutie cel mai puternic contrast.

Insa, atunci cand cele doua nuante se echilibreaza oarecum prin cantitatea de culoare, decorul nou creat este unul de mare efect.

Prin intermediul caruia propria dumneavoastra locuinta poate beneficia de un efect mult superior. Direct proportional cu nivelul propriilor asteptari.

Si chiar daca actualul proprietar a optat cu incredere pentru combinatia nuantelor de alb si negru, este limpede faptul ca pe alocuri acesta a reusit sa sparga pur si simplu aceasta cromatica, prin cateva pete de culoare marcate prin prezenta catorva obiecte de decor obtinute in alte nuante.

De aceasta data fiind vorba despre nuante contrastante.

Contrastul cromatic fiind un element de detaliu extrem de important pentru orice camera.

In alta ordine de idei, chiar daca la interiorul respectivei camere se afla un model de canapea clasica, o masuta de cafea si un covor extrem de discret, este bine de stiut faptul ca eleganta si confortul acestui spatiu emana in proportii destul de mari din toate colturile respectivei camere.

Si chiar daca nu veti recurge la copierea exacta a respectivului decor, cu siguranta ca va veti putea inspira foarte bine in realizarea unui proiect asemenator.