Contrast si culoare intr-un decor minimalist

Atunci cand camerele unei locuinte nu sunt atat de spatioase ca si volum interior, iar veniturile nu sunt tat de mari si totusi doriti sa faceti schimbari majore in propria locuinta?

Chiar nu trebuie sa va faceti nici un fel de problema.

Intrucat, tot noi venim cu o rezolvare rapida, in ceea ce priveste amenajarea. Si pentru care nici eforturile financiare nu sunt atat de mari.

Si va puteti convinge de acest lucru printr-o simpla vizualizare a fotografiei postate aici.

Si, cu ajutorul careia puteti gasi rezolvarea unui lung sir de probleme ce tin de design, confort si relaxare la puterea a doua.

In consecinta totul poate fi rezolvat prin contrast si culoare intr-un decor minimalist.

Cu alte cuvinte, fie ca este vorba despre living, bucatarie, sufragerie, dormitor sau baie contrastul si culoarea folosite separat sau in combinatie joaca un rol esential in crearea confortului dorit.

Si care au un rol si o influenta destul de mare atunci cand vine vorba despre starea psihologica a fiecarei persoane.

Asa se exlica si starea de bine a persoanelor aflate intr-o anumita incapere, la interiorul careia puteti beneficia de contrast si culoare intr-un decor minimalist. Asa cum am mai precizat mai sus.

In exemplul nostru, chiar daca tencuiala, coltarul extensibil, cat si draperia sunt realizate in nuante sobre, celelalte accesorii de la interiorul respectivuului living sunt viu colorate.

Si au puterea de a intra in contrast direct cu toate celelalte corpuri de mobilier si accesorii aflate in imediata apropiere. In asa fel incat atmosfera creata sa fie una de vis.

 

Sursa www.Pinterest.com