Confort si relaxare in propria curte

Departe de privirile indiscrete ale curiosilor, intr-un spatiu relativ mic veti putea reusi cu bani putini sa creati un colt de rai.

Definit, cum era de asteptat, de confort si relaxare in propria curte.

Si punem accent pe acest aspect, deoarece casa, curtea si gradina sunt spatiile care ne apartin si care trebuie sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor noastre in materie de eleganta, confort si relaxare.

Iar o curte, care nu dispune de un spatiu atat de generos, asa cum este si exemplul nostru ne-a atras atentia in mod deosebit, prin simplitate, eleganta, confort si relaxare.

Si toate acestea reprezinta rezultatul cert al combinarii cu succes a catorva accesorii bine asociate intre ele.

De exemplu, ar fi de precizat aici, ca in speta noastra se pune accentul in mod deosebit pe folosirea cu succes a lemnului.

Atat in placarea peretelui imobilului, in realizarea gardului imprejmuitor, a dusumelei, cat si a corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea acestui spatiu.

Fiind vorba aici despre canapea, masa pentru cafea, cat si multe alte accesorii.

Dincolo de acest aspect, trebuie stiut faptul ca, desi spatiul respectiv este acoperit cu dusumea, in extremitati existe si portiuni rezervate pentru spatiul verde.

Fie ca este vorba despre gazon sau despre ghivecele cu plante decorative sau flori. Si care se evidentiaza destul de bine prin marimea lor.

Iar pentru a putea fi putin mai convingatori am atasat aici si o imagine reprezentativa.

Care va poate fi de mare ajutor in constituirea viitorului dumneavoastra proiect.

Exact asa cum va doriti.

Si ce poate fi mai frumos, decat sa va puteti bucura de confort si relaxare in propria curte, alaturi de cei dragi, de familie si prieteni.

La orice ora din zi si din noapte.

Si totul poate fi realizat cu bani putini, dupa cum va puteti daseama si singuri.

Acesta este si unul din motivele principale pentru care am adus in atentia dumneavoastra un astfel de proiect de amenajare a propriei curti.

Chiar si in situatia in care curtea respectiva nu este atat de bine dimensionata.

 

Sursa www.Ponterest.com