Design modern pentru o pergola cu tendinte

Odata cu trecerea anilor, chiar si pergolele, acele corpuri de mobilier  din lemn destinate amenajarii zonelor exterioare au suferit modificari, in sensul bun al cuvantului.

Iar despre acest lucru va puteti da seama si singuri prin vizionarea imaginilor exemplificative. Postate de noi aici, chiar cu acest scop.

Asa ca, daca detineti  o curte sufucient de mare, cu gazon verde de iarbasau cel putin cu o suprafata plana, atunci un astfel de model de pergola cu tendinte ar putea fi alegerea potrivita.

Noul design modern pentru o pergola cu tendinte, nu face altceva decat sa ne trimita hnegresit in sfera accesooriilor moderne de gradina care ne pot oferi tot confortul necesar intr-o astfel de zona.

Realizata la o distanta considerabila de imobil, pergola cu tendinte reuseste sa se integreze perfect in peisaj. Prin natura fiecarui element de detaliu.

De exemplu, un astfel de model de pergola este realizat pe o suprafata plana placata cu gresie  care imita textura parchetului. Si emana o nota de eleganta prin contrastul cromatic format intre gresie si nuanta scheletului principal al pergolei.

In acest sens contrastul joaca un rol deosebit de important in realizarea acestui obiectiv.

In alta ordine de idei, respectivul model de pergola este realizat din metal, iar partile laterale cat si partea din spate a pergolei, acestea sunt realizate din sticla. Cu posibilitatea de a fi montate cu draperii pe partea din interior a fiecareia din laturile pergolei.

Un alt element definitoriu al acestui model de pergola moderna, este legat de faptul ca aceasta este iluminata corespunzator la interior. Iar in ceea ce priveste tavanul pergolei acesta este realizat din panza groasa, a carei teztura poate impiedica patrunderea razelor de soare.

Si asta nu e tot. Pentru ca, respectiva panza poate fi rulata la maxim in ambele sensuri, pentru a putea admira cerul liber in toata splendoarea lui. Si toate acestea cu un minim de efort.

Prin actionarea unui sistem mecanic de prindere si culisare.

 

design modern pentru o pergola cu tendinte

 

Sursa www.Printerest.com