Idei practice pentru un confort optim cu bani putini

In cele mai multe dintre situatii, acesta ar trebui sa fie dezideratul  sau punctul de plecare  pentru realizarea  unui astfel de obiectiv  principal. In amenajarea propriei locuinte, atat la exterior, cat si la interior.

Insa, prin intermediul acestui articol ne-am decis sa ne oprim in special asupra amenajarii zonei de exterior. Mai ales in situatia in care aici este vorba despre o curte nu prea generoasa ca si spatiu exterior.

Este bine de retinut faptul ca, nu exista persoane care sa nu-si doreasca  un minim de confort  la interiorul propriei curti.  Insa, intr-o societate corupta si bolnava in care salariile sunt de mizerie  si banii sunt insuficienti este de preferat ca fiecare dintre dumneavoastra  sa recurgeti la anumite idei practice  pentru un confort optim, cu bani putini.

Asa se face ca respectivul proprietar a reusit sa isi creeze propriul sau colt de rai prin aemnajarea unor bancute din lemn in jurul unei mese din lemn de joasa inaltime. Un spatiu cochet, acolo unde seara de seara se poate retrage pentru a citi o carte sau pentru a savura un ceai aromat, atat singur, cat si cu prietenii.

Din punct de vedere tehnic respectivele bancute sunt realizate extrem de simplu, pe baza lamelelor din lemn de rasinoase, bine uscate si usor distantate intre ele. Iar pentru a le putea face comode, acestea au fost asociate cu saltele din burete de grosime medie.

Inaltimea joasa a bancutelor si confortul oferit de saltele si pernele decorative fac din acest loc, unul extrem de interesant si relaxant.

Iar, pentru ca totul sa se ridice la nivelul asteptarilor, in respectivul spatiu este asigurata si o sursa de energie electrica, cat si un sistem de iluminare rustic.

Si toate acestea sunt realizate cu costuri reduse. Asa cum aminteam si ceva mai devreme.

Cu alte cuvinte, totul este posibil, daca va doriti cu adevarat.

idei practice pentru un confort optim cu bani putini

 

Sursa www printerest.com