Un coltar elegant amplasat pe marginea piscinei

Ideea amplasarii a unui set de corpuri de mobilier conceput special pentru zonele exterioare s-a dovedit a fi una de mare efect pentru asigurarea confortului optim, intr-un astfel de spatiu.  Practic, in speta noastra este vorba despre un coltar elegant amplasat pe marginea piscinei. Acolo unde, dupa o zi stresanta la locul de munca, coltoraul va poate oferi relaxarea de care aveti atata nevoie. Simtind din plin orice adiere de vant, cat si racorea apei din imediata apropiere.

Acesta este extrem de elegant si comod datorita saltei, cat si a pernelor extrem de moi folosite ca si spatar.  Coltarul este conceput special pentru amenajarea zonelor de exterior si poate fi asociat foarte bine chiar si cu alte corpuri de mobilier amplasate in imediata apropiere. Asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Altfel spus, aici poate fi vorba despre prezenta unui fotoliu, a unei masute de cafea, cat si a unui taburet. Toate aceste accesorii fiind de mare ajutor pentru un astfel de spatiu de relaxare.

Asa cum ne-am obisnuit, in cele mai multe dintre situatii, pe marginea unei piscine sunt amplasate umbrelute si sezlonguri. Insa, in cazul nostru prezenta in acest cadru a unui coltar cu fotoliu si masuta de cafea vine sa ne susprinda in mod placut printr-o nota de eleganta.

Ceea ce poate schimba in mod pozitiv optica multor persoane care doresc sa-si amenajeze spatiul exterior din curte sau gradina, cu un coltar elegant amplasat pe marginea piscinei.

Asa cum se poate observa si in imaginea atasata aici.

Cu alte cuvinte, este de preferat sa faceti unele schimbari din cand in cand, pentru a putea beneficia de un confort mult sporit.

un coltar elegant pe marginea piscinei

 

Sursa www.pinterest.com