Dormitor clasic pentru gusturi rafinate

Paleta larga de dormitoare existente in prezent pe piata de mobilier din Romania practic ne sufoca de multitudinea de astfel de accesorii pentru casa. Marea lor majoritate fiind de calitate indoielnica.

Lucru care ne-a determinat sa aducem in atentia cititorilor nostrii un model de dormitro clasic pentru gusturi rafinate.

Ideal pentru amenajarea la interior a unei camere de odihna situate intr-o casa. Acolo unde camerele pot fi ceva mai generoase ca si spatiu interior, iar tavanul este ceva mai inalt.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Si ne adresam in special persoanelor trecute de varsta a doua. Care stiu sa arecieze la justa lor valoare fiecare element de detaliu oferit de un astfel de dormitor clasic, pentru gusturi rafinste.

De la tablia patului, textura materialelor folosite pentru tapitajul respectivelor piese de mobilier si pana la alegerea corpurilor de iluminat necesare pentru decorarea respectivei camere.

Un dormitor clasic pentru gusturi rafinate exact asa cum se poate observa si din imaginile noastre este conceput din lemn masiv de esenta tare, cu numeroase elemente de detaliu, forme rotunjite si decoratiuni clasice.

Care, fara discutie ca va poate trimite in vremurile demult apuse. Si care contribuie in mod evident la crearea sentimentului de relaxare si confort, la orice ora din zi si din noapte.

In forma prezentata acest model de dormitor este unul extrem de elegant realizat in culori vii, din a caror componenta nu lipseste nici contrastul.

In consecinta optati cu incredere pe acest model de dormitor clasic pentru gusturi rafinate, care va poate crea sentimentul de relaxare profunda pentru fiecare membru al familiei.

 

Sursa www.Pinterest.com