Geometrie, confort si eleganta intr-un dressing de mari dimensiuni

Asa se poate traduce in doar cateva cuvinte acest model de dressing prezentat de noi prin intermediul a catorva randuri. Un corp de mobilier de inalta definitie. Si cu un grad ridicat de utilitate.

Dressingul reprezinta acel accesoriu de mare valoare a carui compartimentare interioara este una care va poate scoate din mare incurcatura, in ce priveste depozitasrea diferitelor accesorii si produse textile sau vestimentare. De mici si mari dimensiuni.

Si pentru ca la interior dressingul este compartimentat chiar si cu spatii utile pentru amplasarea umeraselor si cu tot ce este necesar pentru o buna functionalitate, este oportun si la exterior dressingul sa poata fi frumos decorat.

Astfel incat acesta sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Asa s-a ajuns ca palul melaminat din care este realizat acest model de dressing sa fie lucios si sa fie obtinut sub amprenta a trei nuante de mare efect, de unde nu lipseste nici contrastul.

Toate acestea fiind combinate intr-un joc geometric bine definit.

Asa cum se poate observa si din imaginea postata aici.

Modelul respectiv de dressing este unul modern din toate punctele de vedere si are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil atat de la interiorul, cat si de la interiorul camerei. Acolo unde dressingul este amplasat.

De asemenea, gradul de confort si eleganta emana si din faptul ca cele tei usi ale dressingului sunt culisabile si sunt actionate de un sistem inteligent si foarte silentios.

Prin urmare faceti masuratorile aferente si comanadati un dressing care sa poata raspunde tuturor cerintelor in materie de confort si relaxare.

Sursa www. Pinterest.com