Dormitor cu iluminator

Potrivit zicalei „unde soarele nu patrunde pe fereastra, intra doctorul pe usa” este limpede faptul ca existenta luminii naturale a soarelui la interiorul unei locuinte reprezinta un aspect benefic pentru dezvoltarea armonioasa a fiecarui membru al familiei.

Un aspect foarte important, din multe puncte de vedere.

Iar acolo unde soarele nu poate patrunde la intensitatea dorita, din cauza proastei orientari a locuintei fata de cele patru pucte cardinale, existenta unuia, sau a mai multor iluminatoare reprezinta poate, cea mai interesanta idee de amenajare adusa unei camere aflata la nivelul superior al unei cladiri.

Respectivul proiect de amenajare a unei locuinte putand fi adaptat chiar si in cazul unei mansarde, atat la casa, cat si la bloc.

Si asta nu e tot. Pentru ca acest proiect este adaptat in aceeasi masuraq si celorlalte camere. Chiar si in baie. Asa cum se poate observa si in imaginile postate aici.

In acest caz, baia fiind parte componenta a dormitorului. Un detaliu arhitectural la care in prezent, nu foarte multe persoane se pot adapta. Insa, in cel mai scurt timp este posibil ca astfel de idei de amenajare cu baia fara perete despartitor s-ar putea sa aiba priza si printre romanii cu viziuni mai ample. Si care prezinta o deschidere destul de mare spre to ce este nou si modern.

Dicolo de acest aspect, iluminatoarele reprezinta tinta principala a acestui articol.

Si negresit, acestea joaca un rol deosebit de important ca si sursa principala de lumina pentru orice incapere.

 

Sursa www.Pinterest.com