Pat din deseuri

Nu putine au fost situatiile in care am pus accentul pe realizarea corpurilor de mobilier confectionate din deseuri.

Si continuam cu tarie sa punem accentul pe realizarea acestor accesorii confectionate din deseuri. Sau care au luat nastere in urma reconditionarii vechilor articole de mobilier, conform principiul potrivit caruia nimic nu se arunca, totul de transforma.

Asa ne-am hotarat sa va prezentam aici, un pat matrimonial de o eleganta iesita din comun.

Si care are capacitatea de a se putea pune in valoare cu oricare alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Iar pentru a va putea convinge de acest aspect am atasat aici si cateva fotografii sugestive, despre modul in care s-a realizat transformarea unor deseuri intr-un pat matrimonial ideal pentru casa.

Idee de la care puteti porni si dumneavoastra in realizarea propriilor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea casei sau a oricarui alt spatiu interior sau exterior, in functie de necesitati.

Referitor la exemplul nostru, din grinzile rezultate in urma dezafectarii unor vechi depozite de marfa, un designer cu initiativa si imaginatie a trecut la recuperarea lemnului cu mare grija.

Si ulterior la transformarea acestuia in materie prima pentru realizarea altor corpuri de mobilier. Asa cum este acest pat matrimonial de mare efect.

Tinand cont de sursa de provenienta a lemnului respectiv, acesta a fost tratat corespunzator cu anumite lacuri si solutii de protectie astfel incat, ulterior lemnul sa poata fi folosit in scopul dorit.

Acolo unde lemnul trebuie sa ofere o rezistenta si elasticitate ridicata, cat si o protectie la nivelul asteptarilor venite din partea persoanelor care folosesc lemnul in diferite scopuri.

Iar in ceea ce priveste rezultatul final al acestei transformari, este lesne de inteles faptul ca respectivul model de pat matrimonial reprezinta un accesoriu de mare valoare pentru orice casa.

 

Sursa www.Pinterest.com