Dormitor cu tavan din sticla

Acest model de dormitor cu tavan din sticla reprezinta o alta optiune de amenajare a unei camere moderne din orice punct de vedere.

Elementul de noutate fiind constituit chiar din tavanul acestui dormitor care ofera un grad ridicat de observare a tuturor fenomenelor naturii. Ploaie, soare, vant sau ger.

Si ce poate fi mai frumos decat freamatul frunzelor uscate, toamna tarziu sau linistea sub care se astern fulgii de zapada iarna.

Daspre zgomotul ploilor de vara, nici nu mai poate fi vorba.

De asemenea luna plina si cerul instelat reprezinta o alta optiune interesanta prin intermediul careia sa va puteti simti in mijlocul naturii, sub cerul liber. Si totodata sa va odihniti in propriul pat.

In consecinta amenajati-va un astfel de dormitor si, cu siguranta ca veti putea avea parte de cele mai frumoase momente.

Iar pentru putina diversitate a peisajelor ce pot fi observate din propriul pat matrimonial, este lesne de inteles faptul ca respectivul model de dormitor cu tavan din sticla poate fi amenajat strategic intr-un container.

Iar prin amplasarea acestuia dintr-un loc in atul puteti avea parte de tot ce este mai frumos in acest sens. Si asta se poate deduce chiar din imaginea postata de noi aici.

Deoarece spatiul din respectivul dormitor este unul extrem de ingust.

De asemenea, peretii imprejmuitori ai dormitorului sunt bine antifonati pentru a putea impiedica patrunderea zgomotelor nedorite.

Insa, de ce sa nu recunoastem, dar un astfel de dormitor poate fi amplasat chiar si intr-un garaj, sau la etajul superior al unei cladiri.

Asa ca, dati frau liber propriilor imaginatii si bucureti-va de momente de neuitat.

dormitor cu tavan din sticla

Sursa www.Pinterest.com