Idei de amenajare a unui continer

Pe langa dormitorul cu tavan din sticla amenajat fara discutii dintr-un container, prin intermediul acestei imagini sugestive ramanem in atentia dumneavoastra cu o alta constructie realizata de asemene pe baza unui container.

Si care, de aceasta data este amenajata prin lipsa partilor laterale ale containerelor si inlocuirea acestora cu pereti culisabili din sticla.

Ceea ce inseamna ca avantajul major al unui astfel de imobil este dat chiar de vizibilitatea excesiv de mare, in ambele parti ale noului imobil. Care, de altfel este vorba despre un simplu container.

Asa cum se poate vedea din imagine noastra, respectiva constructie va poate crea senzatia ca sunteti permanent in mijlocul naturii si totusi beneficiati de confortul propriei locuinte.

Senzatia fiind una care poate depasi orice imaginatie.

Datorita acestui contrast am adus in atentia dumneavoastra o constructie moderna, minimalista si contemporana in acelasi timp. Amenajata la margine unei paduri.

Dar care poate fi amplasata si intr-o curte sau gradina. Chiar in prelungirea imobilului. Sau cel mult in imediata apropiere.

Altfel spus, o astfel de constructie poate fi una dintre cele mai atractive idei de amenajare a unui loc care cu siguranta are capacitatea de a face diferenta.

 

 

Idei de amenajare a unui container

Sursa www.Pinterest.com