Dormitor de tineret Domino

Un dormitor de tineret Domino din pal melaminat a carui nuanta este stejar alb reflecta liniile principale ale unui design simplu, dar care sa se poata plia pe toate gusturile venite din partea consumatorilor diversi.

Acest dormitor de tineret Domino este confectionat pe baza principalelor piese de mobilier necesare pentru amenajarea unui astfel de spatiu.

Din componenta acestei mobile face parte patul din pal melaminat bine distantat de la nivelul parchetului, un dulap pentru haine sau articole textile, cat si un birou pentru studiu. Cu un raft de carti in partea superioara.

Respectivele piese de mobilier au avantajul de a se incadra perfect, chiar si la interiorul unei camere ale caror dimensiuni nu sunt atat de generoase.

In consecinta respectivul model de dormitor Domino poate reprezenta o solutie optima de amenajare a camerei pentru copii.

Mai ales in situatia in care, marea majoritate a camerelor in cazul locuintelor finalizate pana in 1989 sunt destul de inguste.

Important este ca persoanele care au nevoie de mobila pentru amenajarea camerei de tineret sa caute varianta optima, printre piesele de mobilier fabricate in Polonia.

Asa cum este si acest dormitor de tineret Domino.

In care, patul, biroul cat si dulapul pentru haine sunt concepute din pal melaminat de calitate superioara obtinut intr-o nuanta plina de lumina.

Si care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii aflate la interiorul respectivei camere.

Dincolo de aceste aspecte trebuie stiut faptul ca in marea majoritate a cazurilor mobila fabricata in Polonia beneficiaza de calitate, cat si de costuri de achizitie acceptabile.