Dormitor modern Inez Plus

Printre corpurile de mobilier de ultima generatie se incadreaza perfect si mobila pe care noi incercam sa o prezentam aici.

Fiind vorba despre un model de dormitor modern Inez Plus ale carui elemente de detaliu si finisaze reusesc sa faca diferenta intre acest ansamblu de corpuri de mobilier si multe altele similare.

Asa se face ca respectivul dormitor este realizat din pal melaminat de calitate superioara obtinut prin combinatia a doua nuante care reusesc sa se completeze perfect una pe cealalta.

Este vorba aici despre o nuanta de crem si maro, cu anumite striatii pentru fiecare dintre aceste nuante.

Un dormitor modern Inez Plus este constituit prin asocierea patului matrimonial cu noptiere, dressing si o comoda cu oglinda.

Practic aici este vorba despre strictul necesar pentru asigurarea confortului fiecarei persoane care ajunge in apropierea unui astfel de dormitor modern Inez Plus

Defalcat, pe fiecare componenta principala trebuie stiut faptul ca patul matrimonial este realizat dupa dimensiuni standard, cu tablie si noptiere.

Si este ideal pentru asigurarea confortului foecarei persoane.

Dressingul este unul extrem de incapator la interior, cu spatii de depozitare pentru toata gama de articole textile si vestimentare.

Si la care accesul se face prin activarea a doua usi culisabile de mare efect.

Si asta nu e tot, atata timp cat respectiva comoda este foarte bine compartimentata la interior, cu doua dulapuri, trei sertare si o nisa.

Astfel incat, per ansamblu acest dormitor modern Inez Plus este tot ce va puteti dori intr-o camera de odihna.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si optati cu incredere pe eleganta, confort si relaxare la puterea a doua, in orice peroada a anului.